Ibu Terkecil Di Dunia

Seeing is believing

Aku selalu wonder apa jadi bila orang kerdil pregnant. Now i know. Macam ini rupanya. Wanita dalam gambar ini ialah Stacey Herald dari Kentucky USA. Walaupun dah berusia 35 tahun ketinggian dia hanya 2 kaki 4 inci. Beliau kini mengandungkan anak yang ketiganya.

prego midget

Suami Stacey ialah orang berketinggian biasa. Suami dia 5 kaki 9 inci. Btw anak beliau yang kedua sekarang lebih tinggi dari Stacey. Anak pertama pulak agak malang pasal mewarisi syndrome Osteogenesis Imperfecta seperti ibunya.

Freaky isn’t it?

FFUU
family

married

via DailyMail.

Twitter Osama Bin Laden?

Do you know he haz a Twitter?

via Twitter Al Qaeda

Hahaha. takkan lah osama nak main twitter pulak kan? sah-sah akaun twitter ni fake kan?

Introducing iPhone 5

http://main.makeuseoflimited.netdna-cdn.com/tech-fun/wp-content/uploads/2010/09/iphone51.png

[KLIK UNTUK BESARKAN]

Ini just parody (melawak) dari team anti-apple je… hehehe “Does not contain a phone” takleh blah tu…. :mrgreen:

Nakheel Tower & Harbour : Menara Tertinggi Didunia Terbaru!

Dubai nak satu lagi monumen pelir gergasi

Selepas terbinanya Burj Khalifa, sebuah lagi “menara tertinggi” bakal dibina di Dubai. Kali ini ianya dinamakan Nakheel Tower and Harbour. Tinggi menara ini dijangkakan mencecah 1 400 meter dan bakal mejadi focal point pelabuhan Nakheel seluas 270 hektar. Ini bermakna ianya hampir dua kali ganda ketinggan Burj Khalifa yang “hanya” berketinggian 827 meter!

Bentuk Nakheel Tower diilhamkan oleh rumah api purba Alexandria. Ia juga bakal mengambil contoh senibina jambatan Isfahan, taman-taman Alhambra dan promenad Tangiers.

Korang pasti tertanya-tanya “kenapa sial arab ni bazir?”. Jawapannya mudah. EGO! Menara Burj Khalifa dibina oleh syarikat EMAAR. EMAAR ialah rival utama Nakheel di Dubai. Kedua-dua starikat dimiliki 2 orang putera mahkota yang nak tunjukkan pelir siapa lebih besar! LOL

18SX : Kenapa Aku Anti Motorsikal

http://i386.photobucket.com/albums/oo307/beautifulnara/palingbaru/lawaknaikmotor.jpg

Bengang Dengan Roommate? Jom Buat Gila!!

http://graphjam.files.wordpress.com/2009/04/song-chart-memes-roomate-college.jpg

Bengang dengan roommate? Tak tahu apa nak buat? GEt ready for the payback time…

1. Setiap hari Jumaat, pack segala barang anda dan bagitau kat roommate anda nak balik kampung. Selepas sejam, balik ke bilik & terangkan bhw takde org kat rumah. Unpack segala brg anda & pegi tidor.

2. Setiap kali roommate anda balik, jerit sekuat hati” horee…kau dah balik”. Lepas tu menari dlm 5 minit. Lepas tu, tenung jam lama2 dan tanya dia “Sepatutnya kau dah blah dah skrg”

3. Buat2 terjaga pd tengah malam, jerit kuat2 ” Tolong, kat mana aku berada ni?” dan lari keliling bilik tu. Kalau bilik kecil, cukuplah sekadar melompat 2-3 kali. Kemudian, sambung tidor. Esoknya, kalo dia tanya, pura2 tak tahu apa yg dia cakap.

4. Ambil marker, buat bulatan kecil kat lengan anda. Besarkan bulatan tu setiap hari sambil berkata “Dah merebak… dah merebak!”

5. Beli pepokok bonsai. Bercakap & tidor dengan pokok tu setiap hari. Selepas seminggu, bertengkar dgn pokok tu dan cakap “Aku tak boleh hidup sebilik dengan kau lagi” sambil keluar & menghempaskan pintu bilik dgn kuat…Buang pokok tu tapi biarkan pasu kat situ.

6. Beli pisau banyak-banyak. Tajamkan setiap malam sambil merenung roommate anda sambil berkata “Tak lama lagi…tak lama lagi…”

7. Duduk didepan papan chess dua-tiga jam tanpa buat apa2 atau cakap apa2. Lepas tu bangun secara tiba2 sambil berkata, “Siot betul, kalah lagi”

8. Setiap kali roommate balik, tutup lampu dan tidor. lepas dia keluar, bangun dan menjerit dgn kuat “Horee…!”. bukak lampu semula.

9. Pakai topi kertas. Bila dia balik, cakap “Selamat Datang ke McDonald. Boleh saya ambil pesanan anda…” Lepas tu buat muka bodoh, sambil berkata “Eh, kau rupanya…”

10. Kata kat roommate “Ada pesanan penting untuk kau”. Lepas tu buat2 pengsan. Lepas 2-3 jam, bangun dan cakap yagn anda dah lupa pesanan tu. Kemudian, cakap “Eh…aku dah ingat”. Lepas tu pengsan balik.

12. Kalau roommate suka gosok gigi kat sinki, perhatikan sampai habis. Lepas dia habis, cakap dengan dia bhw anda kena ajar dia cara mengosok gigi dengan betul.

13. Edarkan risalah ke kawasan kedai/rumah kedai berdekatan rumah/kampus. Dalam risalah tu, nyatakan bahawa roommate anda hilang. Letak sekali gambar dia dlm risalah tu. Tawarkan hadiah kepada sesiapa yg menjumpai roommate anda.

14. Bila roommate anda tutup lampu pd sebelah malam, nyanyi lagu opera sekuat hati. Bila dia buka balik lampu, buat2 muka bodoh dan confused.

15. Duduk & renung roommate dlm 2-3 jam. Kalau boleh, bawa member2 sekali sambil makan kacang & popcorn. Buat macam tengah tengok wayang.

16. Masa roommate tiada, ambil deodoran dan sapukan pada seluruh dinding bilik. Bila dia balik, puji bahawa bilik berbau wangi. Lakukan selalu sampai deodoran tu habis.

17. Kalau roommate ada binatang peliharaan, spt kucing, offer utk beri makan kpd binatang tsbt. Cepat2 keluarkan botol gam atau minyak rambut sebelum dia beri persetujuan kpd kau.

18. Pegang & gosok-gosok rambut roommate anda sambil berkata “Rambut kau hitam, lurus dan berkilat la…Macam teknik rebonding…”. Sekali-sekala buat masa dia tengah tidur.

19. Mase roommate tido, bungkus dia macam kafan mayat (siap ikat), pastu panggil member dlm 10 bace yasin ramai2.
bile rumet jage pakat2 buat x nmpk ape2.

20. Sebelum roommate balik dari kelas, bungkus diri sendiri macam kafan (siap ikat jugak) pastu baring senyap-senyap atas katil dia. Mesti dia terkujat sampai pengsan bila masuk bilik tengok2 ada mayat.

Model NOKIA terbaru bakal menewaskan iPhone

Bersiap sedialah untuk meninggalkan iPhone anda. Teknologi terkini dari NOKIA kini membolehkan pengguna model yang sama berhubung diantara satu sama lain secara percuma dan tanpa had. Sekarang kita boleh berbual selama mana yang kita suka. Sila lihat gambar model terkini Nokia ini

(Contoh Model Ada di bawah)

Nokia T-1N Limited Edition
Price : ????


Hahaha…akan berada di pasaran Malaysia tak lama lagi.. jom pakat beli ramai2…. :twisted:

Lagu Cari Jodoh Versi English?

Hmm… so sekarang sapa tiru sapa? sebijik gile kot….

Related Posts with Thumbnails